Hoogendoorn strepen
Uitgelichte afbeelding

Interieurbouw

Een interieur begint met een goede voorbereiding. Ons veelzijdige team denkt graag met klanten mee om een passende oplossing voor te stellen. Hierbij is kennis de basis. Het bijhouden van het bijna dagelijks veranderende aanbod van materialen en verwerkingsmethoden is voor ons essentieel om voorop te blijven lopen als toonaangevende interieurbouwer in Nederland. Wij zijn graag in de ontwerpfase al betrokken bij projecten, zodat wij besparende toepassingen kunnen aangeven in conceptontwerpen. Conceptontwerpen worden door onze werkvoorbereiding omgezet naar voorstel- en productietekeningen, volgens het laatste moderne driedimensionale tekenprogramma.

Omdat we alle facetten van het vak in regie hebben, waaronder spuitwerk, stoffering, staalwerk en verlichting, kunnen we klanten van A tot Z ontzorgen. Ons vakkundig team bouwt het geproduceerde maatwerkmeubilair in onze werkplaats op, voordat ze op locatie definitief worden geïnstalleerd. Daarmee reduceren wij productiefouten tot een minimum. Alles in een hand houden, biedt garanties dat we de afgesproken planning halen binnen het gestelde budget en kwaliteitseisen van de klant.

Ook na het opleveren zijn en blijven we als Hoogendoorn 1961 het aanspreekpunt. Duurzaamheid van interieurs wordt immers voor een deel bepaald door onderhoud en service. Voor deze zaken bieden we onze klanten een plan voor periodiek onderhoud en eventuele calamiteiten. Alles onder één dak bij degene die het heeft gemaakt en geïnstalleerd en daardoor weet van de hoed en de rand.

Footer image